About Us
About Us

S3 Group është kompani e specializuar në projektimin dhe shitjen e produkteve të sigurisë. Ne si kompani i kushtojmë rëndësi të vecant informacioneve dhe sigurisë së klientëve tanë prandaj jemi të fokusuar kryesisht në pajisje të specifikuara të sigurisë.                                                                                                                                                    


E specializuar në projektimin e kamerave të brendshme dhe të jashtme, alarmeve dhe GPS-ve te ndryshëm, produktet tona janë të ndërtuara në baze të shumë karakteristikave te cilat krijojnë një siguri të vecant tek klientët tanë.                                                                                                                                                                                        

 

Sistemet tona të sigurisë shtëpiake ofrojnë monitorimin dhe zbulimin e përmbytjeve, e cila ofron gatishmëri ndaj fatkeqësive falë një sensori të zbulimit të ujit si dhe pajisje tjera të cilat janë të njohura për monitorim dhe vëzhgim kundër vjedhjes dhe kundër zjarrit.                                                                                                                                     

 

S3 Group ofron zgjidhje si dhe shërbime këshilluese për klientët tanë në mënyrë që t’u ofrojmë zgjidhje sa më efikase dhe profesionale në aspektin e sigurisë. Përderisa fokusi ynë përqendrohet në siguri, kompania jonë është pozicionuar mirë në përmbushjen e kërkesave të vazhdueshme të klientëve tanë.

 

" Nese keni përjetuar ndonjë vjedhje, vandalizëm të aseteve, dëmtim të pronës, dhe dëshironi që t’i parandaloni ato për një kohë afatëgjate, atëherë S3 Group është zgjedhja juaj perfekte. "

About Us
About Us About Us