Alarmi Kundër Zjarrit
Alarmi Kundër Zjarrit

S3 Group ofron një portofol të gjerë të produkteve dhe sistemeve të sofistikuara dhe të besueshme në zbulimin dhe parandalimin e zjarrit. Zgjidhjet tona japin informacion të saktë dhe jetëshpëtuese në momente kritike për të ndihmuar, të mbrojtur ndërtesat zyra, magazina, qendrat e banimit, objektet arsimore, shitoret e ndryshme dhe shumë lloje të tjera të objekteve në të gjithë boten.

Ky alarm përmban bateri të mbyllur me jetëgjatësi prej 12 viteve. I quajtur edhe si detektorë tymi, bateria e këtij alarmi përmban litium që garanton zbulimin e zjarrit në shtëpitë e juaja për 12 vite të ardhshme pa pasur nevojë që ta modifikoni. 
                                                     
Nëse ju nuk mund të merrni frymë lehtë në shtëpi atëherë
 KU MUNDENI?