Kamerat Për Monitorim 24/h
Kamerat Për Monitorim 24/h

S3 Group ofron kamera profesionale për monitorimin e shtëpisë dhe biznesit tuaj në cdo kohë. Produktet tona ju mundësojnë vëzhgimin e aseteve tuaja përmes internetit kudo në botë. Me një rezolucion të lartë, këto kamera mundësojnë vëzhgim përmes kompjuterëve, tableteve si dhe telefonave te mencur. Pasi sistemi i vëzhgimit implementohet dhe aktivizohet, çdo zonë e monitoruar ka aftësinë për të identifikuar një parregullsi. Pasi zona identifikon shkeljen/parregullsinë, sistemi i alarmit transmeton mesazhin në përmjet një linje telefonike/ njofton përmes e-mail apo aplikacionit telefonik.

 

1) SC101 Cube IP Camera 

 
 

ž Kamerat SC101 Cube IP Camera janë kamera që funksionojnë përmes WiFi.

ž Mjafton të keni WiFi në shtëpi.

ž Kjo kamerë ka speficika të vecanta që mundëson monitorimin, ruajtjen dhe manipulimin e saj përmes laptop/desktop apo edhe smart phones.

ž Kjo kamerë mund të monitorohet 24 orë  

 

2) P2P IP Camera SC102 

 
 

ž Kamerat P2P IP Camera SC102 janë kamera që funksionojnë përmes IP-së.

ž Lehtë e qas’shme dhe e përdorueshme

ž Regjistrimi i videos përmes SD Card deri në 32GB

ž Sinjale detektuese/alarmuese përmes e-mail duke dërguar fotografi 

 

 

3) ONVIF P2P IPCAM SC 103

 
 
 

ž Kamerat ONVIF P2P IPCAM janë kamera që funksionojnë përmes WiFi .

ž Mund të monitorohet 24 orë përmes teknologjisë (P2P)

ž Mundëson monitorimin, ruajtjen dhe manipulimin e saj përmes laptop/desktop apo edhe smart phones.